Rörmokare Stockholm

Auktoriserat VVS-företag med bred kompetens

Våra tjänster

Allt inom VVS

Vi utför VVS-arbeten åt både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet – allt från enklare servicejobb till större entreprenader. Våra rörmokare i Stockholm behärskar alla typer av jobb.

Vi erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett exakt prisförslag. 

Rörservice: T.ex. byte av toalettstolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, golvbrunnar, ventiler, avlopp, vattendragningar m.m.

Badrum/kök: Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering. 

Värmepump: Att värma upp sitt hus med värmepump är en investering som kan betala sig snabbt. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hus så som bergvärme- eller luft/vattenvärmepump.
Kontakta oss för en energiberäkning samt offert på ditt projekt, kostnadsfritt!

VVS-besiktning: Vi utför grundliga kontroller av all VVS samt energi i ett hushåll. Genom felsökning kan vi lätt hitta mindre och större fel som i längden kan bli väldigt kostsamma såsom läckande kranar, otäta rör eller felaktiga installationer vid t ex disk- och tvättmaskin.

Varmvattenberedare: Om ni skulle vara utan varmvatten för närvarande hamnar ni högst upp i vår prioritering och vi hjälper er så snart som möjligt. Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer!

Projektering: Rör- och ventilationsprojektering hör också till våra kompetenser.

rörläggning

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett kostnadsförslag!