Rörmokare Stockholm

Auktoriserat VVS-företag med fokus på BRF:er

Om oss

Ett snabbt växande företag

Vi är en VVS-firma som har varit aktiva i Stockholm i många år. Företaget började i liten skala, men har tack vare hårt arbete och stor kompetens växt att ha verksamhet i flera städer vid sidan av Stockholm.

Vi arbetar efter dessa fyra huvudpunkter:

  • Trevligt bemötande mot kunden.
  • Prisvärda och kvalitativa tjänster .
  • Bästa tänkbara service.
  • Proffsigt utförande i alla led.
  • Kvalitativ och säker service

Vid sidan om VVS kan vi idag erbjuda våra kunder en rad tjänster inom byggbranschen, bland annat VVS-  och markarbeten. Alla våra medarbetare är certifierade hantverkare inom sina respektive branscher, vilket gör att vi kan erbjuda en kvalitativ och säker service.

Vi vill ändra människors syn på branschen

Vi har en övergripande målsättning och vision med vår verksamhet – att ändra folks syn på branschen på ett positivt sätt. Det finns gott om oseriösa aktörer, och därför vill vi visa hur det ska gå till. Kvalitet som inte gör stora hål i plånboken är en annan inriktning vi har. Vi är ett modernt företag med blicken mot framtiden och kombinerar nytänkande med traditionella kunskaper och erfarenhet.

Vi är certifierade enligt Säker Vatten. Vi är dessutom utbildade inom Heta Arbeten, Licenssvetsning, Bas-P och Bas-U, Entreprenadjuridik, Kylcertifiering, Miljöansvar, effektivt kvalitetssäkring med mera.

verktyg rörmokare

Vi är ett familjeföretag med verksamhet i Stockholm med omnejd!