Om oss

Vi är auktoriserade rörmokare som klarar det mesta inom VVS. Vi hjälper företag och privatpersoner med allt från läckage och stopp i avlopp till nya värmesystem. Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet runt för Jour. Snabb service och trevligt bemötande.

Företaget har under de tio år som vi varit verksamma växt till en stor aktör inom VVS med nöjda kunder i hela Storstockholmsregionen. Detta främst tack vare hårt arbete och hög kompetens. Vi har även jour för akuta fall.

Fredrik Rörmokare

Kontakta Fredrik Bodén på Sjöstadens VVS på: 070-774 38 19


Vi vill ändra människors syn på branschen

Vi har en övergripande målsättning och vision med vår verksamhet – att ändra folks syn på branschen på ett positivt sätt. Det finns gott om oseriösa aktörer, och därför vill vi visa hur det ska gå till. Kvalitet som inte gör stora hål i plånboken är en annan inriktning vi har. Vi är ett modernt företag med blicken mot framtiden och kombinerar nytänkande med traditionella kunskaper och erfarenhet.

Certifikat, behörighet samt policys

Alla våra medarbetare är certifierade hantverkare, vilket gör att vi kan erbjuda en kvalitativ och säker service. Vår arbetsledning har VVS-ingenjörsexamen och är sakkunniga besiktningsmän inom VVS och våtrum. Samtliga montörer är certifierade och utbildade inom VVS. För både din och våra anställdas trygghet är vi även ansvarsförsäkrade via Trygg Hansa.

Denna sidan använder sig av cookies och detta sker enligt rådande dataskyddslagstiftning. Läs mer om vår cookie- och integritetspolicy här!

rörmokare i stockholm

Covid-19 skapar nya rutiner

Vi anpassar vår verksamhet efter den rådande situationen. Covid-19 har vänt upp och ner på vardagen och det innebär att vi ställer om verksamheten i syfte att minimera smittspridning. Har du behov av hjälp så kan du kontakta oss och exempelvis skicka bilder, använda videos eller genomföra videosamtal snarare än att vi fysisk besöker dig och räknar på jobbet. Vi kan även hitta en lösning för nyckelhantering som minskar den fysiska kontakten.

Vår personal stannar - utan undantag - hemma vid minsta symptom och vi håller extra hårt på handhygienen. Vi följer de rekommendationer som ges från regeringen och FHM och vi håller oss uppdaterade om vad som händer i Sverige och omvärlden. Vi - liksom du - kan inte göra annat än att hålla oss till de rekommendationer som ges. Jobbet går vidare - men med en extra stor portion försiktighet. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Vi är ett familjeföretag med verksamhet i Stockholm med omnejd!