Rörmokare Stockholm

Auktoriserat VVS-företag med fokus på BRF:er

Våra tjänster

Allt inom VVS

Vi utför VVS-arbeten åt bostadsrättsföreningar i hela Stockholmsområdet – allt från enklare servicejobb till större entreprenader. Våra rörmokare i Stockholm behärskar alla typer av jobb.

Vi erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett exakt prisförslag. 

Rörservice: T.ex. byte av toalettstolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, golvbrunnar, ventiler, avlopp, vattendragningar m.m.

Badrum/kök: Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering. 

Värmepump: Att värma upp sitt hus med värmepump är en investering som kan betala sig snabbt. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hus så som bergvärme- eller luft/vattenvärmepump.
Kontakta oss för en energiberäkning samt offert på ditt projekt, kostnadsfritt!

VVS-besiktning: Vi utför grundliga kontroller av all VVS samt energi i ett hushåll. Genom felsökning kan vi lätt hitta mindre och större fel som i längden kan bli väldigt kostsamma såsom läckande kranar, otäta rör eller felaktiga installationer vid t ex disk- och tvättmaskin.

Varmvattenberedare: Om ni skulle vara utan varmvatten för närvarande hamnar ni högst upp i vår prioritering och vi hjälper er så snart som möjligt. Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer!

Projektering: Rör- och ventilationsprojektering hör också till våra kompetenser.

Vid sidan av VVS så utför vi även ett flertal tjänster inom bygg, bland annat markarbeten och snickerier. 

rörläggning

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett kostnadsförslag!