Våra tjänster inom VVS

Vi utför VVS-arbeten åt företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet – allt från enklare servicejobb till större entreprenader. Våra rörmokare i Stockholm behärskar alla typer av jobb.

Allt inom VVS

Vi erbjuder förmånligt och konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett exakt prisförslag. 

Jour: Våra rörmokare finns tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt! Ring eller hör av dig via formuläret om du behöver snabb hjälp! Vi kan bland annat hjälpa dig med akuta rörproblem såsom spruckna rör, läckor, stopp i avloppet eller trasiga värmepumpar.

Rörservice: T.ex. byte av toalettstolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, golvbrunnar, ventiler, avlopp, vattendragningar m.m.

Stambyten: Vi inspekterar och spolar rent avloppet för att kontrollera dess skick. Vi byter sedan ut avloppsrören vid behov. Allt dokumenteras med bilder, provspolning och fall.

Ramavtal: Vi kan erbjuda ramavtal för entreprenad och service till förvaltare och fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss för ett möte så går vi igenom dina förutsättningar.

Badrum/kök: Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering. 

Värmepump: Att värma upp sitt hus med värmepump är en investering som kan betala sig snabbt. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hus så som bergvärme- eller luft/vattenvärmepump.
Kontakta oss för en energiberäkning samt offert på ditt projekt, kostnadsfritt!

VVS-besiktning: Vi utför grundliga kontroller av all VVS samt energi i ett hushåll. Genom felsökning kan vi lätt hitta mindre och större fel som i längden kan bli väldigt kostsamma såsom läckande kranar, otäta rör eller felaktiga installationer vid t ex disk- och tvättmaskin.

Varmvattenberedare: Om ni skulle vara utan varmvatten för närvarande hamnar ni högst upp i vår prioritering och vi hjälper er så snart som möjligt. Vi kan erbjud fasta priser på samtliga installationer!

Projektering: Rör- och ventilationsprojektering hör också till våra kompetenser.

Vid sidan av VVS så utför vi även ett flertal tjänster inom bygg, bland annat nyinstallationer i fastigheter, felsökning samt renoveringar. 

rörläggning

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett kostnadsförslag!